KESON ZA LAHKA TOVORNA VOZILA

Nadgradnja tovornih vozil s kesonom je namenjena kupcem kombiniranih in tovornih vozil, ki želijo vozilo uporabljati za prevoz vseh vrst tovora. Nadgradnja MBB je robustna in odporna in kljubuje še tako intenzivni uporabi.

Keson MBB

Robustna nosilna konstrukcija je sestavljena iz vroče cinkanih jeklenih polizdelkov, ki jih z vijačenjem pritrdimo na osnovno šasijo. Za standardne dimenzije kesonov so polizdelki vedno na zalogi, zato lahko keson sestavimo v zelo kratkem času. Pod kesona je iz vodoodporne vezane plošče debeline 18 mm, kar zagotavlja še večjo odpornost in robustnost kesona. Stranice so iz eloksiranega aluminija z dobro protikorozijsko zaščito.

Keson je opremljen z blatniki in vso zakonsko predpisano svetlobno opremo. Vse svetilke so v LED izvedbi.

Prednosti MBB kesonov

Dodatna ponudba za kesonsko nadgradnjo

Ogrodje in ponjava:

Osnovni keson je zasnovan tako, da se ogrodje za ponjavo nanj pritrdi enostavno. Glede na različne potrebe kupcev omogočamo različne tipe izvedbe ogrodja in ponjave:

Vzvratne kamere:

Za lažjo in varnejšo vzvratno vožnjo vam vgradimo kamero v zadnjo stranico kesona ter zaslon v kabini vozila. Kamera in zaslon se vklopita samodejno, ko prestavite v vzvratno prestavo.

Dvižne ploščadi:

Dobavljamo dvižne ploščadi Anteo in Dhollandia, za katere imamo tudi pooblaščen servis. Po želji vgrajujemo tudi ploščadi drugih proizvajalcev.

Dvigala:

Za montažo dvigala na keson je potrebna ustrezna nosilna konstrukcija. Izdelamo jo v sodelovanju z dobavitelji dvigal in vam tako zagotavljamo celovito rešitev.

Strešni spojler:  

Dobavljamo in montiramo spojlerje za izboljšanje aerodinamičnih lastnosti in nižjo porabo goriva. Spojlerji so namenjeni vozilom, ki imajo za nadgradnjo keson s ponjavo ali furgon, ki je višji od kabine vozila. Za večino lahkih dostavnih vozil imamo spojlerje na zalogi, zato je čas izvedbe izredno kratek. Za ostala vozila spojlerje dobavljamo po naročilu v najkrajšem možnem času.

Cena:

Keson od: 2.071,00 + DDV

Keson s cerado od: 2.587,00 +DDV

Dobavni rok:

Izdelava tipskega kesona za vozila do 3,5 t traja en delovni dan, zato je dobavni rok zelo kratek

PRIMERI UPORABE

Spalna kabina

Specialna izvedba za prevoz el. drogov

Svetlobna oprema v LED izvedbi

     

KONTAKT

MBB, d.o.o. Mengeš

Gorenjska cesta 20D

1234 Mengeš, Slovenia


Kako do nas

Zemljevid

GPS:

46°10'42,29''S

14°33''48,14''V


E-mail

info@mbb.si

Telefon

+386 (0)1 723 09 61

+386 (0)1 723 01 20


Fax

+386 (0)1 723 01 25